От първите страници на турските вестници – пред хиляди на стадиона в Момчилград! Демет Акалън идва на 9 юли

От първите страници на турските вестници – пред хиляди на стадиона в Момчилград! Демет Акалън идва на 9 юли

Демет Акалън е единствената звезда на турската поп музика, която е снимала клип в най-коментирания хотел в последните дни в южната съсе


Демет Акалън е единствената звезда на турската поп музика, която е снимала клип в най-коментирания хотел в последните дни в южната съседка.

Лидерът на „подземния свят“ Седат Пекер, който се укрива в чужбина, разтресе Турция, публикувайки в Ютюб канала си шокиращи разкрития за сделки с наркотици, контрабанда на оръжие, поръчкови убийства. В едно от видеата той твърди, че в хотел „Парамаунт“ безплатно са почивали политици, представители на властта, съдии, журналисти. Някои от посочените от мафиота дадоха обяснения за престоя си там.

Стана известно, че клипът към популярната песен „Gölge“ („Сянка“) на певицата Демет Акалън е сниман в „Парамаунт“, пишат медиите. Клипът започва с „птичи поглед“ към хотела, недостижим за другите звезди, включени са кадри от различни места в уникалния комплекс. Медиите оценят добрия избор на певицата за клип на това място.

Демет Акалън е родена в Коджаели. Започва кариерата си като фотомодел и манекенка, прави пробив в киното, води телевизионно предаване, сочена е за най-започнящите се имена в турската попмузика.

Демет Акалън ще изнесе концерт в Момчилград на 9 юли, в рамките на 12-ата Международна среща „Момчилград винаги в сърцето ми“. Заключителната проява е на стадиона, от 19.30 часа.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0