От „Монтана“ заплашиха: Напускаме първенството, ако не изхвърлят съдията, който ни ощети в Кърджали

От „Монтана“ заплашиха: Напускаме първенството, ако не изхвърлят съдията, който ни ощети в Кърджали

Президентът на ПФК „Монтана“ Румен Панайотов излезе с остра реакция след загубата с 0:3 от „Арда 1924“. Ръковод


Президентът на ПФК „Монтана“ Румен Панайотов излезе с остра реакция след загубата с 0:3 от „Арда 1924“. Ръководителят скочи на главния съдия на срещата Волен Чинков и поиска неговото незабавно отстраняване. В противен случай, от „Монтана“ се заканиха да напуснат първенството.

„Искаме изваждането от съдийството на този арбитър, който ръководи срещата съвсем тенденциозно и поне в 5 случая ощети нашия отбор. Това е efbet Лига, а не училище или място, в което някой решава как да завърши даден мач.

Поздравяваме домакините за победата, но искаме от БФС да спрат правата на Чинков. В противен случай ще поискаме оставката на председателя на съдийската комисия. Ако няма адекватна реакция от страна на БФС, ще извадим отбора от участие в първенството“, заяви Румен Панайотов, цитиран от Топ спорт.

Реферът Чинков изгони играч на гостите в 40-ата минута с директен червен картон за груба игра, а в началото на второто полувреме имаше няколко грешни отсъждания, изявявайки се като „12-ти кърджалийски играч“, но през по-голямата част от мача „Арда 1924“ доминираше.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0