Отмъщението: Глобен за паркиране шуменец потроши 4 полицейски коли (снимки)

Отмъщението: Глобен за паркиране шуменец потроши 4 полицейски коли (снимки)

41-годишен мъж отмъсти на 4 патрулки за наложени глоби, съобщават колегите от 24shumen.com 41-годишен шуменец е задържан в полицейския арест за хулиг

41-годишен мъж отмъсти на 4 патрулки за наложени глоби, съобщават колегите от 24shumen.com
41-годишен шуменец е задържан в полицейския арест за хулиганство с особена дързост. Около 20.10 часа на 4 септември, постовият полицай на районното управление в Шумен чул шум, идващ от служебния паркинг на ул.“Добри Войников“. Извършил проверка и установил, че са счупени задни панорамни стъкла на четири патрулни автомобила – две „Шкоди“ и два „Опел“-а. На място, с метален ключ, е установен мъж в нетрезво състояние. Изяснена е самоличността му – 41-годишен жител на Шумен, без криминални прояви. Стъклата на полицейските автомобили счупил с нанасяне на удари по задните стъкла. Като причина за действията си посочил това, че му били наложени две глоби за неправилно паркиране на улицата, на която живее, уточняват от регионалния пресцентър на МВР.
„Отмъститеят“ е задържан, случаят е докладван на дежурен прокурор. Работата по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325 ал. 2 от НК продължава.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0