Отличия за кърджалийския филм срещу дрогата „Измамна реалност“!

Отличия за кърджалийския филм срещу дрогата „Измамна реалност“!

Общинският съвет по наркотични вещества Кърджали, както и журналистите Гавраил Маргаритов и Мария Каменова, получиха почетна грамота &#

Общинският съвет по наркотични вещества Кърджали, както и журналистите Гавраил Маргаритов и Мария Каменова, получиха почетна грамота „Вероника Герин“. Призът  на името на журналистката Вероника Герин, която заради активното отразяване на проблемите с наркотиците е заплатила с живота си, се организира ежегодно от Общинския съвет по наркотични вещества в Благоевград.

За 2020 г. бе отличен филмът „Измамна реалност“, в който трима мъже, разказват за алкохола, наркотиците и пагубната им вреда.

Премиерата на филма бе в края на септември по време на Национална конференция по проблемите на превенцията на употребата и злоупотребата с наркотични вещества. Още тогава продукцията бе високо оценена, разказа председателят на Общинския съвет по наркотични вещества в Кърджали Сезгин Бекир.

“Филмът получи една доста добра оценка, а всички колеги, които го изгледаха, бяха впечатлени и казаха, че успешно може да се приложи сред младите хора. Дори ме попитаха: „От коя национална телевизия е сниман филмът?“, посочи Сезгин Бекир.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0