Операцията: Проверени 431 МПС, нарушенията са 286, има и 156 клипа за превишена скорост

Операцията: Проверени 431 МПС, нарушенията са 286, има и 156 клипа за превишена скорост

На пътя – бързи и опасни, на лов - изрядни   431 моторни превозни средства са били проверени в хода на специализирана операция на територията на обл

На пътя – бързи и опасни, на лов – изрядни

 

431 моторни превозни средства са били проверени в хода на специализирана операция на територията на областта от 9 август до 15 август с цел засилен контрол за спазване на скоростните режими, за установяване на неправоспособни водачи и употребили алкохол и упойващи вещества.

283 са констатираните нарушения, съставени са 17 акта и 110 фиша по ЗДвП, заснети са били 156 клипа за превишена скорост, за които ще бъдат съставени електронни фишове. По време на операцията са били връчени 8 електронни фиша и 5 наказателни постановления от служители на РУ-Джебел.

26 ловци са били проверени в хода на съвместна операция на полицейски и горски служители на 14 август на територията на Районните управления в Ардино, Крумовград и Кирково с цел контрол за спазване на мерките за безопасност по време на ловни излети, разрешителните за лов и за носене на ловно оръжие. Няма констатирани нарушения.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0