ОДК стартира учебната година с Ден на отворените врати

ОДК стартира учебната година с Ден на отворените врати

Общинският детски комплекс в Кърджали открива новата учебна година на 25 септември с Ден на отворените врати. Деца, ученици и техните родители могат д

Общинският детски комплекс в Кърджали открива новата учебна година на 25 септември с Ден на отворените врати. Деца, ученици и техните родители могат да се запознаят с работата на предлаганите клубове и школи и с техните ръководители.

През тази учебна година ОДК предлага занимания в 20 разнообразни педагогически форми в три области: „Наука и технологии”, „Изкуства” и „Спорт”. В заниманията по интереси могат да се запишат  деца и ученици от 6 до 19 г., които са активни, имат разностранни интереси и искат да развиват своите таланти.

Родителите могат да подадат сканирани заявления по електронната поща или лично да запишат децата си в сградата на ОДК Кърджали до 30 септември. Формуляр на  „Заявление за записване“ може да се изтегли от сайта на ОДК-Кърджали: http://www.daskalo.com/odkkardjali1/. След попълване и сканиране заявлението се изпраща на имейл: odk_ki@abv.bg.

Клубовете, школите и съставите  са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците и се ръководят от доказали се педагози.

Обучението в ОДК  е безплатно!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0