ОДК отчете: Талантите ни грабнаха 64 приза

ОДК отчете: Талантите ни грабнаха 64 приза

Концертната зала на Общински детски комплекс Кърджали събра изявените и талантливи деца и техните родители за церемонията по връчв

Концертната зала на Общински детски комплекс Кърджали събра изявените и талантливи деца и техните родители за церемонията по връчване приз „Талант на ОДК“.

Този празник на детския талант се провежда за първа година, но многобройните отличия на участниците в клубовете и школите на ОДК са доказателство, че  приза „Талант на ОДК“ ще се връчва ежегодно.

И тази творческа учебна година бе много успешна за децата и педагозите от ОДК, които имаха многобройни участия в общински, областни, национални и международни конкурси и прояви. Децата на ОДК завоюваха 64 призови места в тези конкурси, от които 11 първи места, 15 втори места, 13 трети места, 15 специални награди и 10 поощрения.

На вълнуващото тържество директорът на ОДК Златка Пеньова връчи 49 индивидуални приза „Талант на ОДК“ за активно участие в дейността на клубовете, за постигнати високи резултати в национални конкурси и за издигане престижа на ОДК на изявени и отличени ученици от радиоклуб „Детски свят“ с ръководител Марияна Бекриева, клуб по фотография „От черно до бяло“ и „Медийно студио“ с ръководител Антония Грозева, школа по изобразително изкуство „Палитра“ с ръководител Севинч Еминова, клуб „Природата и ние“ с ръководител Нела Арнаудова и клуб „Компютърен свят“ с ръководител Тинка Кривошапкова.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0