ОДК: Наградите във „Вълшебния свят на Родопите“ – с куриерска фирма заради епидемията

ОДК: Наградите във „Вълшебния свят на Родопите“ – с куриерска фирма заради епидемията

Организаторите на Националния празник на детското изкуство "Вълшебният свят на Родопите - Кърджали 2020" уведомява младите творци, техн

Организаторите на Националния празник на детското изкуство „Вълшебният свят на Родопите – Кърджали 2020“ уведомява младите творци, техните родители и учители, че поради усложнената епидемична обстановка се отменя церемонията по връчване на наградите на отличените ученици.

Въпреки КОВИД 19, в Общински детски комплекс Кърджали пристигнаха стотици рисунки и фотографии. Протоколите с класираните ученици от Националния конкурс за детска рисунка „Вълшебният свят на Родопите“ и Националния конкурс за фотография „Фотоприказки“ ще бъдат публикувани на сайта и фейсбук страницата на ОДК Кърджали на 30 октомври. Там ще бъде качена и виртуална изложба на отличените рисунки и фотографии.

Наградите на отличените ученици ще бъдат изпратени с куриерска фирма или по пощата.

Организаторите на двата национални конкурса изказват своята благодарност на всички участници от страната с вярата, че въпреки сложната ситуация, в която живеем детското творчество ни свързва и преодолява всички граници.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0