ОДК започва сезона с 21 школи по интереси

ОДК започва сезона с 21 школи по интереси

На 1 октомври стартират заниманията по интереси през новата учебна година в Общински детски комплекс Кърджали, съобщиха от ОДК. К

На 1 октомври стартират заниманията по интереси през новата учебна година в Общински детски комплекс Кърджали, съобщиха от ОДК.
Комплексът подготвя своята дейност в редовна, присъствена форма на обучение, следвайки всички инструкции на Министерство на образованието и науката и Министерство на здравеопазването.
През тази учебна година ОДК – УЧИЛИЩЕТО ЗА СВОБОДНО ВРЕМЕ предлага занимания в 21 разнообразни педагогически форми в три области: „Наука и технологии”, „Изкуства” и „Спорт”. В заниманията по интереси могат да се запишат  деца и ученици от 6 до 19 г., които са активни, имат разностранни интереси и искат да развиват своите таланти. Обучението в ОДК е безплатно.
Родителите могат да подадат сканирани заявления по електронната поща или лично да запишат децата си в сградата на ОДК гр.Кърджали, ул. „Полковник Дервингов“ №1, до 30 септември 2020 г. Формуляр на  „Заявление за записване“ може да се изтегли от сайта на ОДК-Кърджали: http://www.daskalo.com/odkkardjali1/. След попълване и сканиране заявлението се изпраща на имейл: odk_ki@abv.bg.
Клубовете, школите и съставите  са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците и се ръководят от доказали се педагози.
24rodopi.com

         

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0