Общински съветник подари площадка за игра в детска градина

Общински съветник подари площадка за игра в детска градина

С поредна,  нова детска площадка за деца от 3 до 7 години, се сдоби детска градина „Вяра, Надежда и Любов” в Кърджали.

С поредна,  нова детска площадка за деца от 3 до 7 години, се сдоби детска градина „Вяра, Надежда и Любов” в Кърджали. Тя е дарение от общинския съветник Ахмед Моллахасан, съобщиха от детското заведение.

Площадката има специално покритие, пързалки, люлки, везна.

Невин Камбер – директор на детската градина, изрази огромната си благодарност за предоставеното дарение и възможността децата да играят и се забавляват на площадка от най – съвременен и безопасен тип. „За нас това не е само материален жест, а и духовна подкрепа в стремежа да осигурим двигателна активност и здравословни занимания на открито за децата. Вие сте доказателство за това, че има хора, на които можем да разчитаме безрезервно“, посочи тя.

Най – важното е посланието на дарителя, че „Грижата за нашите деца е общо дело – на държавата, на общината, на ръководството на детската градина и на родителите. Този жест се надявам и съм сигурен, че ще бъде видян и последван от много други хора, които имат възможности да помагат”. В заключение той  изрази удовлетворението си от работата с екипа на детската градина при осъществяването на дарението за децата.

„Най-важното нещо са именно те – децата. Всеки по някакъв начин с малко или с много може да допринесе за това те да са щастливи и да растат наистина в една по-здравословна и по-хубава среда”, каза господин Моллахасан.

24rodopi.com

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0