Община Кирково: В събота от 18.30 часа – екстремно стръмно изкачване, в неделя от 10.00 – ендурокрос

Община Кирково: В събота от 18.30 часа – екстремно стръмно изкачване, в неделя от 10.00 – ендурокрос

За любителите на екстремните спортове, високия адреналин и шума на моторите днес от 18.30 часа ще се проведе изключително екстремно стръмно изкачван

За любителите на екстремните спортове, високия адреналин и шума на моторите днес от 18.30 часа ще се проведе изключително екстремно стръмно изкачване с мотори STEEP CLIMB, съобщават от Община Кирково. Наградата на победителя е осигурена от Общинска администрация и ще бъде връчена от кмета на Кирково Шинаси Сюлейман.

„За да станете свидетели на едно невероятно преживяване с много положителни емоции и висок адреналин, заповядайте утре от 10.00 часа, когато ще бъде дадено началото на ендурокроса“, гласи поканата на Община Кирково.

Както вече 24rodopi.com писа, на пистата край Кирково кметът Шинаси Сюлейман даде началото на 7-ия, последен кръг от Българския Ендуро Шампионат. Надпреварата се организира от крос клуб „Кирково“ и Община Кирково и се провежда за четвърта поредна година.

Състезанието включва традиционните за екстремния шампионат Навигация по 50-километрово трасе и Ендурокрос. Над сто са  участниците в класовете Мотори Про, Експерт, Сеньор, Стандарт, Жени, Джуниър.

Снимки: Община Кирково

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0