Община Ардино влиза в мобилни телефони

Община Ардино влиза в мобилни телефони

Община Ардино разработи мобилно приложение, което потребителите могат да  изтеглят и инсталират от Google Play. Това е безплатно п

Община Ардино разработи мобилно приложение, което потребителите могат да  изтеглят и инсталират от Google Play. Това е безплатно приложение за Android смартфон. Ползвателите могат да се регистрират с валиден имейл адрес, парола, име и фамилия и телефонен номер, съобщиха от пресцентъра на Общинската администрация.

С мобилното приложение всеки един гражданин ще има по-лесен достъп до общинските дела. Да извлече информация за дейностите на общината, предстоящи събития. Чрез него гражданите ще имат и възможността да предлагат решения на проблеми, както и да подават сигнали. Това може да бъде осъществено от менюто за обратна връзка.

„Едно от най-важните неща за нас е диалогът с гражданите. Правим всичко възможно, за да го осъществим по най-добрия начин. Важно е и гражданите да се включват в управлението на общината“, сподели кметът на община Ардино инж. Изет Шабан.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0