Общинари с 3-километров пробег заради нови фитнес уреди за стадиона

Общинари с 3-километров пробег заради нови фитнес уреди за стадиона

Десетки служители на община Ардино, начело с кмета инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям, приеха предизвик

Десетки служители на община Ардино, начело с кмета инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям, приеха предизвикателството на инициативата „Нестле за Живей Активно! 2020“. От сградата на Общинската администрация групата се отправи към парк „Нилюфер“, където бе изминато разстоянието по пистата за крос с дължина близо 3 км.
За всички участници бяха осигурени тениски с логото на инициативата.
Участието в конкурса ще даде възможност на община Ардино да спечели финансиране на проект за изграждане или подобряване на спортни площадки, спортни бази, спортни съоръжения и др. В случай на класиране се предвижда да бъдат закупени нови фитнес съоръжения, които ще бъдат монтирани на градския стадион „Юнак“.

Децата и персонала на Детска градина ,,Брезичка“ в Ардино също се включиха в инициативата. Малчуганите заедно с директора на градината Къймет Мюмюн и своите учителки извървяха пеша маршрута от детското заведение до градския стадион „Юнак“ и парк „Нилюфер“. Там децата пяха, играха, танцуваха и се забавляваха.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино


24rodopi.com


COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0