Няколко поколения на сцената в Крумовград

Няколко поколения на сцената в Крумовград

С голям концерт, самодейците от Крумовград отпразнуваха Деня на любителското творчество – 1 март. На сцената в Общинския детск

С голям концерт, самодейците от Крумовград отпразнуваха Деня на любителското творчество – 1 март. На сцената в Общинския детски комплекс пяха и танцуваха самодейците от група „Млади сърца“ към Пенсионерското дружество, от ансамбъла за изворен фолклор „Изворче“ и от танцов клуб „Ритмика“ към местното читалище, дамите от Сдружение за турска култура и изкуство „Демет“, самодейците от танцовите клубове „Китка“ и „Жарава“.
Няколко поколения самодейци – деца, учители и служители от СУ „В.Левски“, с жизнерадостните си изпълнения показаха на публиката как продължават живота на онази отколешна хубост наречена народно изкуство, предавано от поколение на поколение.
От името на кмета на общината Себихан Мехмед, поздрав към самодейците отправи зам.-кмета Неждие Акиф, която пожела на всички да бъдат здрави, трудолюбиви, всеотдайни, за да не стихват овациите и възхищението на публиката към постиженията им.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0