Няколко версии за обира на 400 000 лева!

По няколко версии се движи разследването на случая с крупния обир на 400 000 лева от жилище в Кърджали. Това разкриха за „Родо

По няколко версии се движи разследването на случая с крупния обир на 400 000 лева от жилище в Кърджали. Това разкриха за „Родопи voice“ от прокуратурата. Работи се по всички тях. Назначени са експертизи, чието изготвяне се чака от разследващите. Разпитани са и свидетели.
Припомняме, че Районната прокуратура образува досъдебно производство за това, че в периода от 11 до 16 януари е извършена кражба на парична сума в размер на 400 000 лева от апартамент в жилищна кооперация в областния град.
В хода на разследването е установено, че собствениците на жилището са отсъствали от дома си няколко дни, като преди заминаването си те заключили входната врата. При завръщането им в апартамента са установили кражбата на парите. От жилището не липсват други вещи или документи.
Както вече писахме, парите са изчезнали от жилището на местен бизнесмен, който е собственик на хотел на брега на язовир „Кърджали“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0