„Нощ на театрите“: Безплатен „Аладин“ за най-малките

„Нощ на театрите“: Безплатен „Аладин“ за най-малките

Театрално-музикален център – Кърджали участва за пореден път в европейската инициатива "Нощ на театрите", която тази година ще е

Театрално-музикален център – Кърджали участва за пореден път в европейската инициатива „Нощ на театрите“, която тази година ще е на 21 ноември. С вход свободен в събота от 11 часа в куклената зала кърджалийският театър ще посрещне своите най-малки зрители с постановката „Аладин” на доц. Лео Капон, по музика на проф. Борис Карадимчев. Поради спецификата на зрителите, за които е предназначен спектакълът, „Нощта на театрите” в Кърджали ще бъде през деня. Ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки, разпоредени от здравния министър.

Артистите Кериме Исмаил и Рахим Ферад с голямо удоволствие ще импровизират върху темите за приятелството, предателството, бедността и богатството, забавленията и трудолюбието.

Тази година е осмото издание на европейската инициатива, а посланието е: „Едно място, което ни събира”. Програмата със събития включва над десет български града. Един от тях е Кърджали.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0