Нов терен, нова спортна година! ФК „Кърджали“ открива сезона с турнир!

Нов терен, нова спортна година! ФК „Кърджали“ открива сезона с турнир!

ФК "Кърджали" ще открие новото си футболно игрище с турнир за деца „Кърджали Къп”, под надслов „Футбол за приятел

ФК „Кърджали“ ще открие новото си футболно игрище с турнир за деца „Кърджали Къп”, под надслов „Футбол за приятелство”. Теренът се намира в квартал „Веселчане“, на изхода за село Петлино, и вече има съвсем нов облик, като дейностите по обновяването му продължават.
Първият етап от турнира ще се проведе на 1 и 2 септември при формат Футбол 7. В него освен домакините от Кърджали ще участват още отборите на „Берое и ФК „Национал”, които са носители на медали от последните две издания на „София Къп”.
Ръководството на ФК „Кърджали” уверява, че ще полага максимални усилия, за да придобие футболното игрище в квартал „Веселчане” още по-привлекателен вид за посетителите му. Изграждането му се осъществява с подкрепата на спонсори и със съдействието на Община Кърджали. Идеята е да се осигурят по-добри условия за спорт и да се стимулират физическите занимания на открито сред децата.
Същевременно стартира тазгодишният прием за деца, родени между 2008 до 2015 година. Всяко дете ще получи екипи за трениране при записването си и ще направи първите стъпки в любимата игра на отлично подготвен терен. Тренировките за родените от 2008 до 2013 година се провеждат три пъти седмично. За най-малките възрастови групи от 2014 и 2015 година заниманията са два пъти в седмица. Треньор на академията на кърджалийци е бившият капитан на Арда Сюлейман Шефкед. Всички желаещи могат да се запишат на телефон – 0884 25 12 03.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0