Нов сватбен салон отвори в Ардино! 30 години гурбет и инвестиция за „празника на младите“ у дома!

Нов сватбен салон отвори в Ардино! 30 години гурбет и инвестиция за „празника на младите“ у дома!

30 години гурбет на хиляди километри от родния край, успешен бизнес в Лондон и инвестиция в Родопите. Това е пътят на един бизнесмен

30 години гурбет на хиляди километри от родния край, успешен бизнес в Лондон и инвестиция в Родопите. Това е пътят на един бизнесмен от малкия град, чиято визия за развитието му е насочена към младите хора.
Предприемчив гурбетчия отвори модерен сватбен салон в Ардино. След десетилетия младите хора в града отново ще могат да провеждат най-приятната церемония на старта на семейния си живот в родното място, без да се налага да пътуват с километри до други градове.

Сватбеният салон „INFINITY“ отвори врати на ул. „Орлови скали“, в бившата сграда на Професионалната гимназия. Проектът е на Ремзи Нихатов (Гунди).
„Реших да инвестирам в родния си град. Много от сватбите се правеха в Кърджали или Момчилград, затова реших да предложа хубав салон за младоженците. Тук могат да се организират всякакви други мероприятие и семейни партита. Надявам се новата придобивка да бъде от полза не само на жителите на общината, но и на съседните общини“, споделя 56-годишният Ремзи Нихатов.
Той е роден през 1964 година в Ардино. Завършил е местната гимназия. Един от бившите възпитаници на ардинската школа по тенис на маса от 80-те години на миналия век.
От началото на демократичните промени у нас е на гурбет в Западна Европа. В момента има собствен бизнес в столицата на Великобритания – Лондон, в сферата на кетъринга и търговията.
Желаещите да ангажират сватбения салон мога да се обадят на телефон 0877 190 503.
Снимки: Гюнер Шюкри

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0