Нов асфалт в пет ардински села

Нов асфалт в пет ардински села

В пет населени места в община Ардино се асфалтираха улици – Млечино, Горно и Долно Прахово, Башево и Дедино, съобщиха от Общин

В пет населени места в община Ардино се асфалтираха улици – Млечино, Горно и Долно Прахово, Башево и Дедино, съобщиха от Общинската администрация. Ремонтните дейности на пътната артерия са финансирани от капиталовите разходи на община Ардино за тази година. Предстои полагането на асфалтова настилка и на улици в селата Богатино, Хромица, Левци и Червена скала.
От името на местните жители кметовете изказват сърдечните си благодарности към ръководството на общината в лицето на кмета инж. Изет Шабан и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям за вниманието и грижите, които полагат за благоустрояването и развитието на малките населени места. Селските кметове споделиха, че хората са изключително доволни от факта, че кметът на общината инж. Изет Шабан работи „със сърце и душа“ и изпълнява обещанията си, които е дал на избирателите, посочиха още от пресцентъра на Общината.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0