Нови началници в „Арда 1924“! Петър Петров е новият изпълнителен директор на "Арда 1924"

Нови началници в „Арда 1924“! Петър Петров е новият изпълнителен директор на "Арда 1924"

Новият изпълнителен директор на „Арда 1924“ е Петър Петров, съобщават от кърджалийския футболен клуб. Петров сменя на тази позиция Петър Пешев. Освен

Новият изпълнителен директор на „Арда 1924“ е Петър Петров, съобщават от кърджалийския футболен клуб. Петров сменя на тази позиция Петър Пешев. Освен това той ще изпълнява и длъжността финансов директор, както и става член на Управителния съвет, където заема мястото на Петър Пешев.

Ивайло Петков е новият спортно-технически директор на ПФК „Арда 1924“. Той ще бъде и най-силният човек в клуба по спортните въпроси, се посочва в съобщението. Петков също става и член на УС, където сменя Стефан Пешев.

Третият нов член на УС е досегашният администратор и бивш футболист на „Арда“ от аматьорския период Ерай Салиф, който сменя Иван Георгиев.

Следващата седмица ще бъдат обявени и членовете на Надзорния съвет. Той ще бъде сформиран от бизнесмени и спортни деятели от гр. Кърджали и региона, гласи още съобщението. В него няма подробности кои са Петър Петров и Ивайло Петков.

Припомняме, че неотдавна бизнесменът Стефан Пешев обяви, че бизнесменът Румен Гайтански спира финансирането на отбора. Самият Пешев, който изигра ключова роля за рестарта на кърджалийския футбол също се оттегли. А от днес в ръководство на клуба не е и синът му Петър Пешев.

Очаквайте подробности

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0