Новината на 24rodopi.com потвърдена: Херо си тръгнал от Кърджали по тъмно

Новината на 24rodopi.com потвърдена: Херо си тръгнал от Кърджали по тъмно

Футболният специалист Димитър Димитров – Херо, е „Арда 1924“ посред нощите, като първо е предупредил за изненадващото си и сензационно решение новия с

Футболният специалист Димитър Димитров – Херо, е „Арда 1924“ посред нощите, като първо е предупредил за изненадващото си и сензационно решение новия спортен директор на тима. Новината на 24rodopi.com потвърждава днес спортната редакция на агенция „Блиц“.

Херо пое „Сините от Кърджали“ на 6 септември, а на следващия ден беше представен от ръководството на клуба. Вечерта на 7 срещу 8 септември Димитър Димитров внезапно си е тръгнал от хотела в града, където временно е бил настанен до намирането на хубава квартира.

Както първи 24rodopi.com писа, Димитров е напуснал Кърджали по тъмно, а оттеглянето от треньорския пост е изцяло поради лични причини.

Някъде към 2 часа след полунощ Херо е изпратил съобщение на спортния директор Ивайло Петков, посочва „Блиц“. В него той пишел, че му се налага спешно не само да се завърне в родния си Бургас, но и да остане там за дълго време. Поради тази причина трябвало да прекрати току-що подписания договор с „Арда 1924“.

Херо напуснал хотела между 4.00 и 5.00 часа, качил се на автомобила си и потеглил към Бургас.

Няколко часа по-късно, вече през деня, Херо се е чул с баш шефа на кърджалийци Стефан Пешев, посочва агенция. На него Димитър Димитров разкрил за големия си личен проблем с уговорката да не изтича никаква информация. Пешев веднага влязъл в положението на 62-годишния специалист.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0