Новината на 24rodopi.com потвърдена: Младежите на ДПС избират лидер онлайн, кърджалийци без шансове за върха

Новината на 24rodopi.com потвърдена: Младежите на ДПС избират лидер онлайн, кърджалийци без шансове за върха

Националната конференция на Младежкото ДПС ще се проведе онлайн, потвърдиха новината от политическата формация.  Централният опера

Националната конференция на Младежкото ДПС ще се проведе онлайн, потвърдиха новината от политическата формация.  Централният оперативен съвет на МДПС гласува конференцията да бъде на 21 ноември,  като се очаква делегати и гости да надхвърлят 500.

Както вече 24rodopi.com писа, ако форумът бъде успешен и не се появят съмнения за манипулации, онлайн ще бъде националната конференция на ДПС. Мустафа Карадайъ ще бъде преизбран през декември.

„Желанието на ръководството на партията и на младежкото ръководство е да предпазим младите хора в условия на пандемия. Животът и здравето на нашите членове е на първо място. Това сподели на Осмата редовна отчетно-изборна конференция на най-голямата младежка структура на партията в страната, тази в община Кърджали, зам.- председателят на Централния оперативен съвет на МДПС Сезгин Мехмет“, се посочва в съобщение до медиите.

Сезгин Мехмет е лансиран за нов председател от настоящия оперативен ръководител на МДПС. Надежда за поста таи и Синан Пехливанов, друг от екипа на Кючюк.

Кърджалийци имаха амбиции да поемат ръководството на организацията, която в най-добрите си години имаше 22 000 активисти, а днес членовете и се свили до малко над 6000, но заради дистанционния характер на форума и неизвестните около начина на гласуване, ще разчитат само представителство в ЦОС.

Очаква се делегатите на конференцията да са 350, като от Кърджалийско ще бъдат 36 души. В страната ще се ситуират 28 центъра и един ще има в столицата. От тях ще протичат дистанционно дебати и гласуване.

Областната конференция на МДПС в Кърджали, в която ще участват 197 делегати, ще се проведе на 31 октомври в залата на театъра.

24rodopi.com

На снимката: Вчера се проведе общинската конференция на МДПС в Кърджали. Очаквано, и както 24rodopi.com писа преди месеци, Юзкан Али стана председател

Защо шефовете на МДПС не го правят сами, а ползват остатъци от кърджалийската структура на Фетхуллах Гюлен за разнасяне на послания – очаквайте по-късно тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0