Николина Ангелкова: Цялата партия сме зад гърба на премиера

Николина Ангелкова: Цялата партия сме зад гърба на премиера

Цялата партия сме зад гърба на премиера. Това обяви пред Нова тв министърът на туризма Николина Ангелкова по повод разпространените

Цялата партия сме зад гърба на премиера. Това обяви пред Нова тв министърът на туризма Николина Ангелкова по повод разпространените в сряда снимки от спалнята на Бойко Борисов.
„Вместо битката да се води с решения и политики, се търсят компромати. Това е гнусно“, каза кърджалийката, която е отвратена от случващото се. „Кой нормален човек ще запише спящ човек и ще го пусне в публичното пространство? Това е далеч от принципите и устоите на една правова държава. Би трябвало това да е направено от изключително близък човек“, разсъждава Ангелкова, цитирана от Сега Бг.
Борисов има обосновано предположение кой може да го е записал. Предполага се, че снимките са направени от бивш член на изпълнителната комисия. Това обясни пред същата телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков. „Очевидно снимките са направени от човек, който е имал близък достъп до Борисов. Не е редно да обвиняваме един или друг. Но няма как да не е някой, който не е влизал в дома на премиера. Цветанов е имал достъп и до „Бояна“, и до местата, на които Борисов стои“, коментира още бившият ученик на Касим Дал.
Снимка: Сега Бг
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0