Никола Чанев със силни думи за Божо: Беше ми приятел, но го чувствах като брат!

Никола Чанев със силни думи за Божо: Беше ми приятел, но го чувствах като брат!

  Много, страшно много хора са съкрушени от голямата загуба, от внезапната смърт на един от най-разпознаваемите кърджалийци Бож

 Когато от тази земя си отиде толкова позитивен, толкова подреден, толкова читав човек като Божо, няма как у познавалия го да не експлоадират думите „Защо Господ прибира рано най-добрите?!“.
Някак си не е честно, не е справедливо, че ни отне 42-годишния мъж с неизменната усмивка, прекрасното чувство за хумор и безкрайно топлото отношение към всички!
Или пък, ако я има Другата земя, значи за първи път Божо ползва привилегия. Привилегията на Господ да прибира на по-доброто място наистина добрите хора.
 Божо беше голям приятел на 24rodopi.com. Ще ни липсва много. Кърджали имаше нужда от човек като него. 
 Почивай в мир, приятелю!
Сред най-съкрушените от голямата загуба е и областният управител на Кърджали Никола Чанев. Днес Чанев написа силни думи за големия си приятел:
„На пръв поглед бяхме много различни. Той от ЦСКА, аз от Левски. Той съветник от БСП, аз областен управител от ГЕРБ. Само на пръв поглед. Закачахме се, смеехме се, понякога спорехме. Но знаех, че винаги когато имам нужда ще бъде до мен. И аз до него. Благодаря на съдбата, че ме срещна с Божидар Стоянов. Беше ми приятел, но го чувствах като брат. Вярвам и той мен. Почивай в мир, Божо. Ще ни липсваш, братле. Вярвам, че някъде там, на небето, изграждаш поредния фен клуб и цитираш Маркс. И ни се усмихваш. Както винаги. Ей така, просто приятелски. Както винаги.
Бог да прости добрия човек, общественик, политик и приятел Божидар Стоянов. Царство му небесно!“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0