Николай Киров: Участието ни в Европа е един безценен опит, готови сме за реванша с „Апоел“

Николай Киров: Участието ни в Европа е един безценен опит, готови сме за реванша с „Апоел“

„Очаква ни сериозен двубой, винаги, когато се играе в евротурнирите настроението е приповдигнато. Целта ни е да покажем по-добра игра от преди

„Очаква ни сериозен двубой, винаги, когато се играе в евротурнирите настроението е приповдигнато. Целта ни е да покажем по-добра игра от предишната среща. Направихме сериозни анализи на играта на „Апоел“, това е един противник, на който не трябва да се дават пространства, за да действа, и противник, който може да се възползва от всяка една наша грешка“, обяви на пресконференция треньорът на „Арда 1924“ Николай Киров.

Тимът проведе официалното си занимание преди днешната среща реванш от Лига на конференциите срещу „Апоел“ Беер-Шева. Николай Киров изведе всички играчи, които са в групата за мача. Двубоят е от 20:00 часа.

„Видя се, че „Апоел“ е в добър ритъм. По какъв начин ще изглеждаме, ще стане ясно днес, имаме достатъчно време да решим как да играем. Участието ни в Европа е един безценен опит, от който трябва да се възползваме и да надграждаме“, сподели Киров.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0