Николай Киров за противника на „Арда 1924“: Много агресивен отбор!

Николай Киров за противника на „Арда 1924“: Много агресивен отбор!

"Впечатлен съм! Много сериозен противник, имат нови футболисти, но са много опитен отбор. Вчера тотално надиграха от

„Впечатлен съм! Много сериозен противник, имат нови футболисти, но са много опитен отбор. Вчера тотално надиграха отбора на Ашдод“, това каза в интервю за БТА наставникът на „Арда 1924“ Николай Киров.

Старши треньорът на „Сините от Кърджали“ коментира съперника в европейския дебют на „Арда 1924“, след като изгледа мача на „Апоел“ (Беер Шева) срещу „Ашдод“ в турнира за Купата на тотализатора на Израел. Мачът бе спечелен от „Повелителите на камилите“, които ще излязат на терена в Кърджали на 22 юли.

„Все още не сме говорили с отбора за силните и слабите страни на противника, тепърва ще ги запознаем чисто спортно-технически какво представлява „Апоел“. Много опитен отбор, който веднага се възползва от всяка една грешка. Когато отнемат топката, веднага атакуват. Много агресивен отбор“, добави Киров.

В момента в „Арда 1924“ няма контузени и болни футболисти, всички са на разположение и очакват мача.

„На първо място ще искам от играчите ни да бъдат много внимателни, много концентрирани. При жребия нямаше как да ни се падне слаб отбор, защото в разбивката на урните бяхме непоставени заради липса на коефицент. Но от всичките възможни, ни се падна най-силният противник. Но пък така се израства, така и ти ставаш по-добър – когато играеш срещу силни опоненти“, посочва още стратегът, който осигури на „Арда 1924“ дебют на европейската футболна сцена.

„Арда 1924“ спечели последната си контрола. За победата с 2:0 над „Берое“ се разписаха Делев и Йорданов.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0