Николай Киров: В „Левски“ може и да ме искат за треньор, но аз имам контракт с „Арда“!

Николай Киров: В „Левски“ може и да ме искат за треньор, но аз имам контракт с „Арда“!

Наставникът на „Сините от Кърджали“ Николай Киров е доволен от победата с 2:0 срещу „Левски“на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата в мач от 3-тия к

Наставникът на „Сините от Кърджали“ Николай Киров е доволен от победата с 2:0 срещу „Левски“на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата в мач от 3-тия кръг в Първа лига, но отбеляза, че възпитаниците му можели да се представят по-добре.

“Всяка победа е трудна. Доволен съм от отбора през по-голямата част от двубоя. Стояхме стабилни тактически, но се пропукахме в някои моменти. През втората част можеше да развием и повече атаки през втората част. Трябва да имаме малко повече самочувствие, за да можем да организираме повече неща. „Левски“ се опита да ни притисне и имаше свободни пространства, а ние не се възползвахме. Нашето желание е да направим подобно представяне, като през миналия сезон, ако може и по-добро“, коментира Киров след последния съдийски сигнал.

Белия коментира и писания в спортните издания. „Не е коректно да коментирам факта, че фенове на „Левски“ са ме поискали за треньор. Аз имам контракт с „Арда”, каза Киров.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0