Николай Киров: Визията на „Арда 1924“ ще зависи от селекцията

Николай Киров: Визията на „Арда 1924“ ще зависи от селекцията

„За мен беше важно да се запозная с качествата на състезателите и затова дадох шанс на всички, които имат право да играят. Сег

„За мен беше важно да се запозная с качествата на състезателите и затова дадох шанс на всички, които имат право да играят. Сега мога да кажа, че знам как трябва да изглежда отборът на „Арда 1924“ през следващия сезон. Въпросът е ние в селекционен план по най-бързия начин да направим така, че отборът да изглежда по по-добър начин, но в селекционен план ни чака много спешна работа, защото тимът се раздели с доста играчи. За жалост периодът е доста кратък, само две седмици до започването на другия шампионат, а представянето ни зависи от това как ще се справим със селекцията“.
Това заяви треньорът на „Арда 1924“ Николай Киров, който направи равносметка за състоянието на тима след като пое поста преди месец.
Той коментира и селекцията. „Водим преговори, но всичко ще бъде ясно, едва когато имаме подписан договор. Търсим състезатели, гледаме, водим преговори, но проблемът при българските играчи е, че повечето все още имат действащи договори, имат още ангажименти с настоящите си отбори. Основната ни задача през тези дни е да направим така, че отборът на „Арда 1924“ да изглежда по друг начин“.
Той изрази надежда по време на кратката почивка преди старта на новия шампионат набелязаните трансферни цели да се присъединят към тима.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0