Не са това, което бяха! Той: Разделяме се! Тя: А патлака виждаш ли…

Не са това, което бяха! Той: Разделяме се! Тя: А патлака виждаш ли…

Патриархатът в Родопите отдавна съществува единствено в литературата. Планината не се променя особено, но пък хората…В градовете

Патриархатът в Родопите отдавна съществува единствено в литературата. Планината не се променя особено, но пък хората…

В градовете дами шофират огромни джипове, вдигат скандали  на останалите участници в движението, неведнъж достигат дори до саморазправа. А когато опре до по-сърдечни чувства нещата могат да излязат още повече от контрол.

Тийнейджърка стреля с газов пистолет след като гаджето й намекнало за прекратяване на връзката им. Всичко се случило край чешма в района на джебелското село Тютюнче.

„Проверка за хулиганство е започната в РУ-Джебел след инцидент в района на село Тютюнче. По първоначални данни около 20,30 часа снощи след свада с приятел 19-годишна произвела изстрел с газов пистолет, законно притежаван. Пистолетът е иззет и е на съхранение в управлението. Група „Охранителна“ полиция продължава работата по изясняване на случая“, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Девойката се скарала с приятеля си, но все пак го повикала край чешмичка, за да се „разберат“, разкриха за 24rodopi.com запознати с необичайната случка. Изстрелът пък бил произведен след като момчето поискало да се разделят и повикало свой авер с автомобил да го прибере.

Припомняме, че преди известно време ученичка в региона заплаши с въздушна пушка свой съученик, който не отвърнал на чувствата й. Тийнейджърката излязла от час, отишла до дома си, взела оръжието на баща си и се върнала в школото…

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0