Неджми Али към абитуриентите: Превърнете трудностите в победи, а мечтите – в реалност!

Неджми Али към абитуриентите: Превърнете трудностите в победи, а мечтите – в реалност!

Животът отвори широко врати за бъдещето на Джебел. Родопският град изпрати своите абитуриенти, като вече от тях зависи „пътят

Животът отвори широко врати за бъдещето на Джебел. Родопският град изпрати своите абитуриенти, като вече от тях зависи „пътят към осъществяването на мечтите“.
„По него неизменно ще срещате трудности и препятствия. Вярвам, че ще ги преодолявате с лекота. Несъмнено ще имате и много поводи за радост. Изживейте ги и ги ценете.Предстои Ви да вземете едни от най-важните и отговорни решения в живота Ви, свързани с продължаване на по-натътъшното Ви образование, избор на професия и пълноценната Ви реализация. Бъдете устремени в сбъдване на мечтите си“, пожела на всички зрелостници кметът Неджми Али. Неговото послание стигна до всеки един абитуриент в общината.

То бе предадено от екипа на кмета, който уважи изпращането на зрелостниците в гимназията „Руска Пеева“ и СУ „Христо Ботев“.
Неджми Али бе възпрепятстван да присъства заради неотложен ангажимент в столицата във връзка с подписване на анекс по договор за европейско финансиране на поредния проект, който ще бъде реализиран в Джебел.
„Бъдете себе си пред предизвикателствата на живота. Превърнете трудностите в победи, а мечтите – в реалност! И не забравяйте – успехът се крие в самите Вас! На добър час!“, пожела кметът Неджми Али.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0