Неделино – на 46 години! Кметът: Сега е наш ред да съграждаме, развиваме и благоустрояваме града!

Неделино – на 46 години! Кметът: Сега е наш ред да съграждаме, развиваме и благоустрояваме града!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО, От името на общинската администрация на община Неделино  и лично от мое име има

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА НЕДЕЛИНО,
От името на общинската администрация на община Неделино  и лично от мое име имам честта и удоволствието да се обърна към всички Вас и да ви поздравя с 46-та годишнината от обявяването на Неделино за град!
Посрещаме с вълнение празника на нашия град, който отразява всички нас, с нашето многообразие, емоции и упоритост.
Сега е наш ред да съграждаме, да развиваме и благоустрояваме града, в който сме родени или сме избрали за дом и семейство. Защото най-голямото богатство на града ни са хората – трудолюбиви и гостоприемни, толерантни.
Благодаря на всички, които го обичат и с воля, надежда и с труда си допринасят за неговото развитие и просперитет.
Убеден съм, че благодарение на съвместните усилия на общината, общинския съвет, институциите, инициативността и волята на гражданите, ще постигнем по-добро бъдеще и ще продължим да отстояваме авторитета и доброто име на града и на Община Неделино.
И нека винаги помним, че съдбата на Неделино винаги трябва да ни интересува, да е близка до нашите сърца, да бъде наша отговорност.
Нека с достойнство пазим и предаваме на идните поколения традициите и изконните български добродетели, единни и мъдри при решаване на проблемите на общината и гостите на град Неделино.
На всички Вас от все сърце пожелавам здраве, щастие и успехи във всичко, към което се стремите!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ЗА МНОГО ГОДИНИ!
БОЯН КЕХАЙОВ
Кмет на община Неделино

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0