Недей да дремеш пред телевизора, иди си легни: „Ботев“ (Враца) – „Арда 1924“ 0:0

Недей да дремеш пред телевизора, иди си легни: „Ботев“ (Враца) – „Арда 1924“ 0:0

Недей да дремеш пред телевизора, иди си легни - двете нули ще останат до последната свирка! В това изречение може да се събере целият мач между „Боте

Недей да дремеш пред телевизора, иди си легни – двете нули ще останат до последната свирка!

В това изречение може да се събере целият мач между „Ботев“ (Враца) и „Арда 1924“ от първия кръг на елитното ни футболно първенство.

Нищо за отбелязване на терена, липса на чисти голови положения, краен резултат – 0:0.

След загубата с 0:2 от „Апоел Беер-Шефа“ в историческия дебют на европейската футболна сцена, „Арда 1924“ загуби две точки във Враца на старта на Efbet лига.

Евротурнирите ще отминат и ако подхождаме и занапред така, не ни чака нищо добро„, коментира след последния съдийски сигнал наставникът на „Сините от Кърджали“ Николай Киров.

Мога да коментирам едно безобразно първо полувреме. Отървахме се да не допуснем гол. Нямаше човек на терена, който да е мотивиран и готов за този двубой. Това е психологическа гледна точка, с която ние треньорите  трябва да се справим. През второто полувреме малко живнахме. Сами вдигнахме летвата през миналия сезон. Но ако очакваме сами да се побеждават отборите, няма как да стане това. Първенството започна и трябва да мислим за него, а днес показахме, че не сме готови. За нас е най-важно да трупаме в шампионата точки, а днес не го направихме.

Ще искам по-добро представяне. Ако надграждаме, ще е на база подобрение на играта, но днес видяхме, че такова подобрение липсва”, отбеляза още Киров.

На снимката: Те пропътуваха над 700 км в двете посоки, за да подкрепят любимците си

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0