На 13 декември ДПС преизбира Карадайъ онлайн?

На 13 декември ДПС преизбира Карадайъ онлайн?

13 декември е най-удобната дата за провеждане на националната конференция на ДПС, разкриха за 24rodopi.com източници от централата на п

13 декември е най-удобната дата за провеждане на националната конференция на ДПС, разкриха за 24rodopi.com източници от централата на партията. Седмица след това почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще посрещне актива на традиционната коледно-новогодишна вечеря в така нар. „Сараи“.

Както вече 24rodopi.com писа, ДПС ще проведе националната си конференция през декември, като сигурен председател за още три години е Мустафа Карадайъ. Националният форум най-вероятно ще се проведе онлайн.

„Генералната репетиция“ за формата „отчет и избори от дистанция“ е на 21 ноември, когато ще е проведе онлайн националната конференция на Младежкото.

Днес се провеждат общинските отчетно-изборни конференции на ДПС в Кърджали и Джебел. И на двете места не се очакват изненади – временният партиен шеф Лятиф Расим ще оглави структурата в Кърджали за срок от 3 години, а досегашният младежки шеф Сейфи Мехмедали ще застане начело на ОбС на ДПС в Джебел. В неделя е конференцията Ардино, там фаворит за общински лидер е общинският съветник Шахин Байрямов. Утре и младежите на ДПС в Момчилград избират водач, с най-големи шансове е Сали Дурмуш. 

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0