На КПП „Ардино“ – слаб трафик, няма опашки…(снимки)

На КПП „Ардино“ – слаб трафик, няма опашки…(снимки)

Няма опашки от автомобили и камиони и обстановката е спокойна на изградения  контролно-пропускателен пункт на изхода на Ардино

Няма опашки от автомобили и камиони и обстановката е спокойна на изградения  контролно-пропускателен пункт на изхода на Ардино в посока Смолян, след като бяха задействани новите по-строги мерки от извънредното положение заради разпространението на коронавируса у нас. 
Те забраняват пътувания между областните градове, освен ако не са наложителни. Преминаващите през КПП-то удостоверяват причината за пътуването си със служебна бележка от работодател, медицинско удостоверение или документ за самоличност.
Жителите на по-малките населени места трябва да имат основателни причини, за да посещават областните центрове и да докажат това пред контролните органи. За улеснение на гражданите, вътрешното министерство изработи бланка на декларация за попълване при необходимост. Формулярът е достъпен на интернет страниците на Министерството и на Областната дирекция на МВР в Кърджали.
Гюнер ШЮКРИ

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0