На каква цена дрогата достига… школата?!

На каква цена дрогата достига… школата?!

Пореден осъден ученик заради наркотици Във всяко училище има поне един дилър на дрога. Това шокиращо разкритие направиха още пред

Пореден осъден ученик заради наркотици

Във всяко училище има поне един дилър на дрога. Това шокиращо разкритие направиха още преди години ученици от Родопите. В същото време броят на случаите на тийнейджъри, заловени с наркотици, се увеличава.
Поредна присъда за подобно деяние отнесе младеж от региона. 17-годишно момче от Златоград получи пробация за период от 8 месеца. За същото време той ще трябва да бъде включен в програми за обществено въздействие и групи за професионална квалификация.
Ученикът в местно школо бил спипан през февруари т.г. В джоба на якето му бил открит пакет с близо 12 грама канабис.
Съдът реши решението от делото да бъде прочетено пред колектива в училището като част от наказанието-„обществено порицание“.
Десетки са вече случаите на хванати тийнейджъри с наркотици. Според запознати, марихуаната се търгува между 15 и 20 лева за грам в различните региони на Родопите.
Преди месеци съдът в Кърджали пък осъди дилър на наркотици, които бил арестуван в двора на местно училище. Именно там той криел голямо количество канабис. Дрогата била в буркан. С буркан наркотици бе спипан и друг младеж от Родопите. Акцията също бе проведена в района на училище.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0