Наша строителна компания със Строителен Оскар за луксозен жилищен комплекс

Наша строителна компания със Строителен Оскар за луксозен жилищен комплекс

Славата на строителите от регион Кърджали се материализира в Строителен Оскар в категорията „Луксозен жилищен комплекс“

Славата на строителите от регион Кърджали се материализира в Строителен Оскар в категорията „Луксозен жилищен комплекс“. Статуетката е за строителната компания „ГЕРТ ГРУП“ за реализацията на проекта „Панорама Парк Запад“ в Пловдив.
Дружеството стигна до финала на Годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн`2020. Организатор е Агенция за публични комуникации VIP communication с любезното партньорство на Национално сдружение Недвижими имоти, Българска предприемаческа камара, Национална строителна федерация и Съюз на архитектите в България.
С успешни проекти в Гърция, Турция и на родна земя „ГЕРТ ГРУП” ЕООД грабна Строителен Оскар за 2020 година, посочват от Агенцията за публични комуникации. Статуетката бе връчена в гала-вечерта на десетото юбилейно издание на годишните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн, с които бяха отличени лидерите в строителния бранш.


„ГЕРТ ГРУП” ЕООД е специализирана в строителство на жилищни и смесени сгради с високо застрояване, сгради и съоръжения за обществено обслужване.
Вече 24 години компанията развива успешно дейността си в областта на строителството, туризма, горивата и текстила. Инвестиционните проекти на компанията излизат извън границите на страната ни – като ваканционно селище „SUNSET LUXURY APARTMENTS“ в Керамоти – Гърция, луксозен жилищен комплекс и фабрика за трикотаж в Истанбул – Турция и др. Както и жилищни комплекси в София. Сред реализираните инвестиционни проекти са и верига от бензиностанции в Южна България, контролирани от дъщерното дружество „Петрол Инвест Трейдинг Груп”. Строителството на бензиностанцията до ГКПП „Маказа” е от знаковите обекти на „ГЕРТ ГРУП” ЕООД. Там за първи път в България бе изпълнена армонасипна конструкция на терен с особено висока степен на трудност. И към този момент направената конструкция се явява най-сложната по изпълнение в страната.
Иновативното управление във всички фирмени направления и непрекъснат стремеж за оптимизиране и усъвършенстване са в основата на високите резултати. „Успешни сме, защото в основите на нашия бизнес са поставени като приоритети – дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, а те са гаранция за успех и стабилно развитие“, споделят инвеститорите.
В края на 2017-та година компанията стартира и един от най-мащабните си инвестиционни проекти – жилищните комплекси „PANORAMA PARK“. С изпълнението на „PANORAMA PARK“ летвата в жилищното строителство в Кърджали бе поставена на нивото на световните стандарти.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0