Началникът на полицията в Черноочене Венцислав Кирчев оглави областната дирекция в Хасково

Началникът на полицията в Черноочене Венцислав Кирчев оглави областната дирекция в Хасково

Началникът на полицейския участък в Черноочене старши комисар Венцислав Кирчев е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на

Началникът на полицейския участък в Черноочене старши комисар Венцислав Кирчев е назначен за временно изпълняващ длъжността директор на Областна дирекция на МВР в Хасково. Това е по силата на заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Кирчев ще ръководи дирекцията до завръщането на титуляра Ангел Цанков, който е  болничен, но според осведомени източници той ще остане за по-дълго на тази позиция.

Кирчев бе представен пред ръководния състав на хасковската дирекция от заместник-министъра на Емил Ганчев. Ще заложа на диалога, професионализма и екипното разрешаване на възникналите трудности, гласи обещанието на новия №1 в хасковската полиция.

Старши комисар Венцислав Кирчев има над 23 г. професионален стаж в МВР. От април 2019 г. оглавява участъка в Черноочене. Завършил е бакалавърската и магистърската си степен в ПУ „Паисий Хилендарски“ – Пловдив, посочват от министерството.

Снимка: МВР

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0