Наставникът на "Арда 1924" след историческата победа: Нервен мач, но това е един добър финал на един добър сезон!

Наставникът на "Арда 1924" след историческата победа: Нервен мач, но това е един добър финал на един добър сезон!

"Футболът не беше днес на преден план. Доста нервен мач, но това е един добър финал на един добър сезон, който изиграхме. Хубаво е, че


„Футболът не беше днес на преден план. Доста нервен мач, но това е един добър финал на един добър сезон, който изиграхме. Хубаво е, че толкова много хора дойдоха днес, за да ни подкрепят. Те ще могат да гледат европейски мачове. Вкарахме гол още с първата ситуация. Искам обаче да поздравя Черно море за представянето на тима“, коментира наставникът на „Арда 1924“ Николай Киров минути след историческата победа с 1:0 над „Черно море“.

В първи път в историята си „Арда 1924“ се класира за участие в европейските клубни турнири. „Сините от Кърджали“ ще се включат във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите, новият турнир на УЕФА. Клубът ще получи и 350 000 евро за това участие.

„Беше ни доста трудно да преглътнем загубата на финала за Купата. Винаги ми е било мечта втори път да участвам в мачове от Европа. Трябва да засилим конкуренцията на доста постове. Работим на тази тема, вече имаме подписани договори“, допълни наставникът на „Арда 1924“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0