Насилие в къща за гости: Клиент към жрица: Искам 1000 лева на вечер, иначе през терасата!

Насилие в къща за гости: Клиент към жрица: Искам 1000 лева на вечер, иначе през терасата!

Десетки жрици на любовта заработват пари в Кърджали, но една от тях преживя истински кошмар, като вместо да припечели, бе обрана.„

Десетки жрици на любовта заработват пари в Кърджали, но една от тях преживя истински кошмар, като вместо да припечели, бе обрана.

„Слушай добре, ку*во! От утре вече работиш за мен! Искам по 1 000 лева на вечер, иначе ще те хвърля от терасата!” – това чува 24-годишна се*струженичка в къща за гости край Арда, след като е повикана по телефона от клиент…

Припомняме, че екшънът „Клиент обра проститутка“ се разигра в началото на юни 2019-та година. Последваха арести, а двама души бяха осъдени. След обжалване обаче, единият бе оневинен.

Всичко започва в игрална зала в Кърджали в лятна нощ. Петима приятели пият и играят хазарт, докато единият не решава да наеме момиче на повикване от специализиран в този род услуги сайт. В малките часове на нощта групата се отправя към къща за гости. Мъжът на смяна ги пуска, но с предупреждение да бъдат тихи. В стая №6 ги чака момичето по бельо, но шашнато от гледката на петима мъже им казва, че може да ги обслужи един по един. Влиза 29-годишен, а малко по-късно и 42-годишният му авер, докато другите чакат  долу. По-възрастният нарежда „Лапай“ на момичето, която започва предоставяната услуга. Следват обаче удари от страна на по-възрастния и искане труженичката да му даде парите си. Разплаканата вади всичко налично-410 лева, 5 евро, а мъжът й прибира и мобилния телефон. Нарежда й, че вече ще работи за него и трябва да му заработва по 1000 лева на вечер, иначе ще я хвърли през терасата. Казва й да се справи добре и с останалите му трима авери. Те пък влизат и започват утоляване на сексуалните си пориви след игралната зала. Всички викове и крясъци обаче карат единствения човек от персонала да извика управителката, която пристига след минути. Тя гони 42-годишния и по-младия му другар, казвайки, че вече е повикала полиция. Заварва в стаята останалите трима със свалени панталони. Те се изнизват, като единият дори си покрил с дреха главата, за да не го разпознае управителката, с която се познавал отпреди. Голото момиче се скрило в сервизно помещение, докато дойдат на място полицаите.

Всичко това стана ясно в хода на съдебните заседания срещу 42-годишния безработен кандидат-сутеньор и 29-годишния му авер висшист. Двамата получиха условни наказания от Районния съд в Кърджали. Първият 3 години „лишаване от свобода“, но с 5-годишен изпитателен срок, а вторият-година и половина пандиз, но отложен с 3 години.

Окръжният съд оневини 29-годишния след като той обжалва наказанието. Присъдата на 42-годишният обаче остана в сила.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: