Напрежение ул. „Джордж Вашингтон“! Полицаи пред „Пентагона“ след псувни на пешеходна пътека!

Напрежение ул. „Джордж Вашингтон“! Полицаи пред „Пентагона“ след псувни на пешеходна пътека!

Полицейски екип пристигна на улица „Джордж Вашингтон“ в центъра на Кърджали, пред комплекс „Пентагона“, след подаден сигнал от водачка на лeк автомоби

Полицейски екип пристигна на улица „Джордж Вашингтон“ в центъра на Кърджали, пред комплекс „Пентагона“, след подаден сигнал от водачка на лeк автомобил, че била напсувана от пешеходец, предаде репортер на 24rodopi.com.
„Жена с „Мерцедес“ се движи в посока от пазара към новия мост. Семейство с три малки деца преминава по пешеходната пътека пред „Пентагона“. Следва позвъняване до Център 112 и спор пред пристигналите полицаи“, уточни очевидец на случилото се.

„Децата се уплашиха от фучащата с бясна скорост кола“, твърди бащата.

„Спрях на пешеходната пътека, за да дам предимство на чакащите на тротоара. Мъжът започна да превежда децата през платното и в същото време да ме псува на турски с най-гнусни псувни. Отбих автомобила и му поисках сметка поради каква причина и защо ме обижда по този начин. Не спря да крещи и да ме псува. Затова се и обадих на 112, за да дойде полицейски екип. Останах втрещена от поведението на този човек. Полицаите го предупредиха на място, че няма право да използва такъв речник и да се държи по този арогантен начин“, посочи за 24rodopi.com водачката на лекия автомобил, която е била заедно с детето си в колата.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0