Най-светлият празник… (поздравленията)

Най-светлият празник… (поздравленията)

Кметът на община Кърджали д-р  инж.Хасан Азис и Общински съвет-Кърджали поздравяват по случай 24 май - Ден на светите братя Кирил


Кметът на община Кърджали д-р  инж.Хасан Азис и Общински съвет-Кърджали

поздравяват по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност всички учители, ученици, творци, дейци на културата от общината като им пожелават здраве, всеотдайност и успехи в тяхната мисия за съхраняване на българската идентичност и достойно представяне на България пред света!

 

Областният управител ДАНИЕЛ ДЕЛЧЕВ честити 24 май – Ден на българската азбука, просвета и култура на всички ученици, учители и деятели на културата. Бъдете здрави, бъдете дръзки, иновативни, любознателни! Знанието е прозорец към света, най-ценният човешки капитал, кладенецът на мъдростта. Черпете от него споделяйте го и не забравяйте, че съвършенството се постига с времето!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!


 Кметът на Община Ардино Изет Шабан и Общинският съвет

 Честитят празника  – 24 май на всички ученици, учители и културни деятели. Нека най-светлият празник в календара ви донесе здраве, настроение, творчески подем и високи хоризонти по пътя на знанието!


Кметът на община Джебел Неджми Али и Общинският съвет

Честит празник на буквите, на българската просвета и култура! На всички ученици, учители и творци желая здраве, вдъхновение, високи постижения в науката и изкуството,  любов към знанието и убеденост, че една нация може да разчита на просперитет  само ако се опре на грамотните, подготвените и градивните личности.  Вие сте гръбнакът на обществото ни, същинските строители на Нова България!


  Кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет

 Поздравяват по случай 24 май – Ден на българската просвета и култура и славянска писменост всички учители и ученици, творци и дейци на културата от община Кирково, като им желаят много здраве и олимпийски успехи! 

 

Кметът на Община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет

 Поздравяват всички ученици, учители, творци и хора на духа по случай 24 май – Денят на българската азбука и на славянската писменост и култура с пожелание за здраве, вдъхновение и светли бъднини!


Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет

 Поздравяват по случай 24 май – Ден на българската просвета и култура всички учители и ученици, творци и дейци на културата от община Момчилград им желаят здраве и  успехи! 

 

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет

 Скъпи учители, ученици и дейци на културата, бъдете все така дръзновени и продължавайте упорито да работите в името на доброто и бъдещето на нашите деца!

Честит 24 май!

 

ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, заместник-председател на 45-то Народно събрание, поздравява всички ученици, учители и творци по повод 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Нека никога не Ви напускат творческият плам, жаждата за просвещение, стремежът към откривателство. Неугасима е светлината на писаното слово, виделината на знанието, вярата в образованието. Да пребъде делото на първоучителите!

 

По случай Празника на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура ПП ГЕРБ пожелава на всички учители, ученици и творци здраве, вдъхновение, почит към книгите и преданост към трите ключа на разума – знанието, мисълта и мечтите. Защото учението е най-добрата храна за ума!

ЧЕСТИТ 24 МАЙ !

 

Областен съвет на ДПС- Кърджали

 Нека чрез  знание, образование и наука вървим  по пътеките на познанието,  за да съхраним националното си самочувствие!

Честит 24 май!

 

Областното ръководство на БСП-Кърджали

 Поздравява всички учители, ученици и дейци на културата по случай 24 май -Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0