Най-динамичната фирма в Кърджалийско е на бивш зам.-министър

Най-динамичната фирма в Кърджалийско е на бивш зам.-министър

Фирмата на бившия зам.-министър на здравеопазването „Персенски“ д-р Адам Персенски е единствената в област Кърджали, която


Фирмата на бившия зам.-министър на здравеопазването „Персенски“ д-р Адам Персенски е единствената в област Кърджали, която попада в Топ 100 на най-динамичните компании в България. Тя заема 100-тното място в годишната класация за най-динамичните малки и средни предприятия „Гепард“.

303 000 лева е нетна печалба за 2019-та година, а приходите й възлизат на 4 860 000 лева, като ръстът спрямо предходната година е 130 %. В дружеството, управлявано от Адам Персенски, Веселин Чаушев и Владимир Персенски, работят 33 души. Всеки от тримата управители има по 33,3 % дял в ООД-то, което е базирано в ардинското село Жълтуша, където се намира и мандрата на „Персенски“. Основната дейност на създадената на 26 юни 2008 година фирма е „производство, покупка с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид на селскостопанска продукция, мляко и млечни продукти; продажба на стоки от собствено производство“ и др.

Очаквайте още за най-бързо развиващите се фирми в Кърджалийско

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0