Най-гледаната наша актриса е зеленооката Гюлсим Али

Най-гледаната наша актриса е зеленооката Гюлсим Али

Най-гледаната наша актриса е зеленооката Гюлсим Али, която играе главна роля в рейтинговия сериал Gönül Dağı по турската държавна телев


Най-гледаната наша актриса е зеленооката Гюлсим Али, която играе главна роля в рейтинговия сериал Gönül Dağı по турската държавна телевизия TRT 1.

Милиони следят поредицата, която се снима в момента в района на Ескишехир. Според медиите в южната съседка Gönül Dağı е №1 по гледаемост от всички сериали, като заема второ място в Trend Topic в социалната мрежа Twitter.


Гюлсим Илхан Али е родена на 23 септември 1995 година в Русе. Преди да стане филмова звезда в Турция, с участие в няколко филма, тя се изявявала като модел в България. Едва 14-годишна тя печели титлата „Супер модел на България“.

Филмовата й кариера започва с явяване на кастинг, където е одобрена за второстепенна роля в поредицата „Последното лято на Балканите 1912” с Хазал Кая. След края на снимките в Македония, Гюлсим убеждава родителите си да й позволят да замине за Истанбул, за да усъвършенства турския език и актьорските си умения. Тя отсяда при роднини на своята майка, а през годините развива изключително успешна кариера като турските продуценти й поверяват главната роля в комедийната поредица „Селската госпожа”.


Освен милионните телевизионни зрители, продукцията Gönül Dağı се радва и на голяма популярност в Youtube, където първата серия преди месец е гледана от 2,8 млн. потребители.

В България е излъчван сериалът „Слънчеви момичета“, в който Гюлсим има роля.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0