Надежда донесе два медала от Широка лъка за Дома на културата

Надежда донесе два медала от Широка лъка за Дома на културата

Кърджалийката Надежда Димитрова очарова журито в конкурса на Националното училище за фолклорни изкуства в Широка лъка. В началото

Кърджалийката Надежда Димитрова очарова журито в конкурса на Националното училище за фолклорни изкуства в Широка лъка. В началото на август в родопското село се надпяваха и надсвирваха таланти от цялата страна.
Надежда е в класа на Христина Чаушева – преподавателка в школата по изкуствата към Дома на културата в Кърджали.
 „Предай нататък “- това е посланието от възпитаничката на музикалното училище в „Широка лъка“ и сегашна преподавателка на Надето, до спечелването на два сребърни медала от двата конкурса. Песните, които подготвиха за участието, са „Кажи, речи, думай Дамено“, песен от репертоара на Бойка Присъдова, и „Черешко, чьорна вишнечко“ на Надежда Хвойнева.
„Благодарим  за удоволствието от радостта, която ни носят вашите успехи.  Желанието ни е да подкрепяме и показваме нашите талантливи деца от всички школи в Общинския център, в целия им блясък и през новия творчески сезон. Сега е време за ваканция и наесен, с нова песен да огласяте залите!“, посочиха от ръководството на Дома на културата.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0