Мъж загина при пожар в Крумовград!

Мъж загина при пожар в Крумовград!

63-годишен мъж е загинал при пожар в жилището, което обитава. Трагичният инцидент станал в Крумовград, съобщиха от Областната дирекция

63-годишен мъж е загинал при пожар в жилището, което обитава. Трагичният инцидент станал в Крумовград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за пожара бил подаден на 20 март около 20,50 часа. Екип на службата в града бил изпратен незабавно за потушаване на огъня. Огнеборците намерили мъртъв обитателя на апартамента. Пламъците унищожили техника, врати, мебели. Дежурна оперативна група от РУ-Крумовград извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Тялото на загиналия е било транспортирано в Отделението по съдебна медицина за аутопсия.

Осем пожарникари загасили два горящи комина на жилищни сгради в Кърджали и Крумовград и запалени отпадъци в контейнер в областния град. Няма нанесени щети.

Екип на пожарната служба в Джебел отстранил паднало на пътното платно дърво в района на село Устрен след подаден сигнал на 19 март в 12,05 часа. Шестима пожарникари от Джебел отстранили паднали дървета до разклона за комплекс „Бели брези“ и в района на село Млечино след подадени сигнали в понеделник сутринта.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0