Мустафа Карадайъ: Приемете ме като един от Черноочене! Тук живеят най-сплотените хора

Мустафа Карадайъ: Приемете ме като един от Черноочене! Тук живеят най-сплотените хора

„Не омразата трябва да бъде в основата на политиката, напротив в основата трябва да бъде заедността и добруването, за да се разви


„Не омразата трябва да бъде в основата на политиката, напротив в основата трябва да бъде заедността и добруването, за да се развива програмата ни за ускорено икономическо развитие в нашата страна, за да има достойно бъдеще за нашите и деца и внуци в нашата Родина“, каза на старта на обиколката си в област Кърджали Мустафа Карадайъ – председател на ДПС и водач на листата на партията в 9-ти Кърджалийски избирателен район.

Централният изборен лъч ще остане три дни в Източните Родопи, а първата предизборна среща се състоя в Черноочене.

Председателят на Общински съвет на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер направи пред гостите резюме на изборните срещи в района до този момент. Кметът на Община Черноочене Айдън Осман заяви, че като отговорна политическа партия са поели ангажимент да превърнат района в приятно място за живеене на всички жители.

Той наблегна на това, че за да е силна местната власт в малките населени места и общини, трябва да има и стабилно централно управление.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че в Черноочене живеят едни от най-сплотените хора. „Още през 90-те години Община Борино, където съм роден, и Община Черноочене бяха побратимени. Приемете ме като един от Черноочене“, подчерта лидерът. Политиката на ДПС винаги е била за обединение, заедност и толерантност, подчерта той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0