Мустафа Карадайъ в Кирково: Да гласуваме с №7 за просперитета на България!

Централният предизборен лъч на ДПС, воден от Мустафа Карадайъ, председател на ДПС и водач на листата от Кърджалийски 9-и МИР се срещна

Централният предизборен лъч на ДПС, воден от Мустафа Карадайъ, председател на ДПС и водач на листата от Кърджалийски 9-и МИР се срещна днес с членове и симпатизанти от община Кирково. Гостите бяха посрещнати  на площада в общинския център от гайдари в народни носии и родопски песни.

В митинга участваха също заместник-председателите на ДПС Йордан Цонев и д-р инж.Хасан Азис, евродепутатът и съпрезидент на АЛДЕ Илхан Кючюк, президентът на Европейската либерална младеж Антоанета Асенова, областният лидер на ДПС Ресми Мурад, кандидатите за народни представители от листата на ДПС.

Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман  благодари на кирковчани  за подкрепата и достойното представяне на изборите на 4 април. “Предстои ни още един изпит на 11 юли. Надявам се  с още по-голяма сила с № 7, организацията на ДПС в Кирково отново да докаже, че е една от най-силните в цялата страна“, каза той в началото на митинга.


„През април направихме старт на рестарта, една голяма крачка към възстановяване на демокрацията. Сега  остава да докараме стабилност в страната. Това означава ясно управление на ценностна основа, ясна програма, ясни приоритети, които да са и европейските приоритети, т.е. приоритетите на ДПС, за да има ускорено икономическо развитие в България“, каза Мустафа Карадайъ. Той призова в деня на изборите през седми месец, от седем часа сутринта до седем вечерта, да се гласува с №7, за да има ускорено икономическо развитие в България.

„Партиите, които бяха на власт отдавна се отдръпнаха от нашите региони. Нещо по-лошо, те отдавна се отдръпнаха от решаването на проблемите на хората. През последните 12 г. сме свидетели на упадъка на държавността, свидетели на противопоставянето на институциите, на това че държавата вече не служи на хората. Затова ДПС излиза с този лозунг за рестарт на държавността“, заяви д-р инж. Хасан Азис.

Илхан Кючюк подчерта в приветствието си, че пътят на благоденствието, на добрия жизнен стандарт, пътят на България не може да бъде вървян с некомпетентни хора. На нас ни вярват, защото имаме ценности, защото нашата битка за права и свободи, не е започнала от последните години, това е битка с 35-годишна история, каза той от трибуната.

„Всеки глас, даден за ДПС, е глас за развитието на Кирково, за развитието на Кърджали, за развитието на България. Аз вярвам на кирковчани. Така както се представихте добре на изборите на 4 април за 45-то Народно събрание, вярвам че още по-добре ще се представите на предстоящите избори през седми месец с бюлетина №7, за да имаме поне четирима народни представители от Кърджалийски район и 40 в българския парламент“, подчерта Ресми Мурад.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0