Мустафа Карадайъ в Джебел: Вие сте отличниците! Но рестартът на държавата още не се е състоял (видео, снимки)

Мустафа Карадайъ в Джебел: Вие сте отличниците! Но рестартът на държавата още не се е състоял (видео, снимки)

„Поздравления на отличниците! Рестартът на държавата обаче още не се е състоял, защото има едни хора, които искат да дойдат на мястото на ГЕРБ, да дой

„Поздравления на отличниците! Рестартът на държавата обаче още не се е състоял, защото има едни хора, които искат да дойдат на мястото на ГЕРБ, да дойдат на мястото на Бойко и да си провеждат политика на база същия модел. Ще го позволим ли? – Не, няма да го позволим“, каза пред множество симпатизанти в Джебел председателят на ДПС и водач на листата на партията в 9 МИР Кърджали Мустафа Карадайъ.
Той, заедно с кандидатите за народни представители, бе посрещнат повече от ентусиазирано в препълнената зала в читалището в Джебел. Първи, приветствие отправи домакинът Неджми Али.

„Най-напред искам да благодаря за подкрепата, която ни дадохте на последните избори. Вие сте шампионите, поздравления! Вдигнахме летвата, не знам как ще се справим от тук нататък. Ние сега имаме една доста по-сериозна задача, да надградим изборните резултати за нашата партия“, каза Неджми Али.

„Тези избори, колкото и да са трудни, лично за мен, от впечатленията ми от срещите с хората, усещам, че като че ли ще са най-лесните от последните 10-15 години. Най-лесни, защото на политическата сцена има само една-две партии, между които е и ДПС, която има своя история, история част от възхода на България“, посочи зам.-председателят на ДПС и кмет на Кърджали Хасан Азис.

„Когато стане трудно в държавата, идва ред на ДПС. Обаче ние не искаме нищо наготово, затова през седми месец, какво ще направим? – №7 ще направим“, допълни председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, според когото с тази подкрепа се дава сериозна заявка за четири мандата и първа политическа сила в областта.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

COMMENTS

WORDPRESS: 0