Мускули във „Веселчане“: Споделиха идеята с кмета и фитнесът е почти готов

Мускули във „Веселчане“: Споделиха идеята с кмета и фитнесът е почти готов

Квартал „Веселчане“ е на път да се сдобие с първата по рода в Кърджали фитнес площадка, различна от онези в парковете на гр


Квартал „Веселчане“ е на път да се сдобие с първата по рода в Кърджали фитнес площадка, различна от онези в парковете на града. Това, което я отличава, е че представлява комплект от пет лоста за набиране, шведска стена, двойна успоредка, стойка за лицеви опори със сфери и като цяло всичко на едно място. Тя е разположена в зелената площ между жилищните сгради. Изграждането й е стартирало преди около месец, а инициатор е Марин Христозов, който заедно с живущи от квартала преди време подават молба до Общината с искане да се сдобият с точно такава спортна площадка. След последвала среща с кмета Хасан Азис, молбата им е удовлетворена и от общинската фирма „Озеленяване благоустройство и чистота“ са почти на финална фаза с монтирането на уредите, като предстои поставянето на основата. 

Живеещите в района, и особено младежите, са особено ентусиазирани от придобивката.Стойността на комплекта е около 10 000 лева.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0