Муната и аверът му ли обраха месарския бос на Нова година?!

Муната и аверът му ли обраха месарския бос на Нова година?!

Муната и аверът му ли са обрали месарския бос в Кърджали часове преди Нова година?! Тази версия не е изключена от разследващите в облас

Муната и аверът му ли са обрали месарския бос в Кърджали часове преди Нова година?! Тази версия не е изключена от разследващите в областния град, научи 24rodopi.com от отлично осведомени източници.

Припомняме, че огромна сума пари бяха задигнати на 31 декември от къщата на кърджалийски бизнесмен, докато той празнувал с приятели. Компанията била в помещение с барбекю в двора, когато неизвестни до този момент успяват да се промъкнат и задигнат пари и злато от сейф.

Към момента пък няма заподозрян за деянието.

Месеци по-късно обаче в Кърджали са арестувани двама гастрольори, успели да откраднат часовници и златни накити от жилище в Кърджали. Оказва се, че в ръцете на полицаите са попаднали 50-годишният Христо Х.-Муната и 47-годишният Драгомир К.

Криминалната биография на двамата ги определя като едни от най-добрите в подобен род деяния. Касоразбивачът Муната има 18 присъди зад гърба си. Драгомир К. пък е със скромните три. Според запознати, групата е действала и зад граница. В жилищата на двамата е открит цял арсенал от съоръжения за отваряне на жилища и секретни каси.

Само преди дни Районният съд в Кърджали уважи искането на прокуратурата и наложи най-тежката мярка спрямо двамата-„задържане под стража“.

Разследващи ще установяват дали двамата професионалисти не са съпричастни и към изключително професионалния удар в дома на кърджалийския бизнесмен.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0